ĐOKOVIĆU, NE MOŽE TO TAKO: Ljubav i mir ne funkcionišu kod Novaka!
Novak Đoković, Foto: EPA/Sebastien Nogier

nedostaje mu žar

ĐOKOVIĆU, NE MOŽE TO TAKO: Ljubav i mir ne funkcionišu kod Novaka!

Novak mi je sada delovao previše fino - rekla je Hantuhova

Objavljeno: 20:08h

Prvi reket sveta Novak Đoković ispao je u četvrtfinalu Monte Karla od Danila Medvedeva, i još jednom je pokazao da se ne nalazi u najboljoj formi.

Greg Rusedski, nekadašnji četvrti teniser sveta, istakao je da Đoković igra najbolji tenis kada ima vatru u očima, a ne kada širi ljubav i mir na terenu.

Rusedski kaže da mu je potrebno da vrati onu vatru u očima.

Zanimljivo, Marijan Vajda pre je rekao da ljubav i mir možete širiti van terena, ali i ne na terenu. Iznenada, Đoković je zaigrao. Ta ljubav i taj mir ne funkcionišu najbolje kod Novaka. Potrebna mu je vatra u očima kako bi se oslobodio frustracije", kaže Rusedski i nastavlja:

- To (ljubav i mir) ne radi kod njega, to nije on. To vam je kao kada biste rekli Nadalu 'nemoj da stežeš pesnicu, nemoj da iskazuješ emocije'. Nadal ne bi bio isti teniser. Formula koja je Đokovića dovela do prvog mesta je strast i emocija na terenu.

Njegova koleginica i nekadašnja teniserka Daniela Hantuhova ima slično viđenje stvari.

- Razlika između toga kada Federer kaže da je protivnik bio bolji od njega je to što on to ljutito prizna, i to je dobro. To je za mene normalna rekacija, a Novak mi je sada delovao previše fino. Ako ste prvi teniser sveta nećete reći da ste srećni što je vaš protivnik pobedio - rekla je ona.

Đoković je poražen u tri seta od Medvedeva i sada ga čeka mala pauza, pa potom turnir u Madridu koji je na programu od šestog do 14. maja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.