JANKO REKAO NOVAKU DA BATALI POLITIKU: Đoković je ovim rečima odgovorio prijatelju na savet koji mu je dao!
Janko Tipsarević i Novak Đoković, Foto: EPA/Daniel Pockett, Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

JANKO REKAO NOVAKU DA BATALI POLITIKU: Đoković je ovim rečima odgovorio prijatelju na savet koji mu je dao!

Posle meča u kome je savladao Filipa Kolšrajbera, najbolji svetski teniser se osvrnuo na intervju koji je njegov prijatelj dao za "The Tennis Podcast"

Objavljeno: 23:11h

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na Mastersu u Monte Karlu.

Posle meča u kome je savladao Filipa Kolšrajbera, najbolji svetski teniser se osvrnuo na intervju koji je njegov prijatelj Janko Tipsarević dao za "The Tennis Podcast". Deo Tipsarevićevog intervjua odnosio se na selidbu Gren slemova.

- Mi, igrači, moramo da shvatimo da postoji mogućnost da se Rolan Garos preseli u Rim, Melburn u Peking... Moramo da verujemo da je moguće da se Vimbldon stvarno preseli u Abu Dabi - rekao je Tipsarević u intervjuu.

Najbolji svetski teniser je rekao da je odslušao intervju svog prijatelja.

- Slemovi imaju istoriju staru više od 120 godina i to moramo da poštujemo, kao i tradiciju i sve ostalo. Ali, u isto vreme, moramo da balansiramo to sa evolucijom ovog sporta. Da li je moguće, da li je to budućnost – ne znamo. Sve je moguće - rekao je Novak Đoković.

U istom intervjuu, Tipsarević je rekao da je Đoković odbio da posluša njegov savet i da se povuče sa mesta predsednika ATP Saveta igrača.

- Njegov komentar vezan za moju umešanost u tenisku politiku, iz određenog ugla, ima smisla. Time bih sačuvao energiju i ostao fokusiran na ono što mi je najbitnije, na tenis i porodicu. U isto vreme ja sam doneo odluku da budem deo toga, delom jer osećam kao i da igrači žele da tako i bude. Ja sam bio reizabran za tu ulogu. Svima nam je jasno da je ovo veoma bitno vreme za tenis sa mnogo promena, mnogo novih turnira, mnogo novih pravila. Sve što se dešava sa ITF i ATP je veoma ozbiljno. Utiče na mnogo igrača i to je nešto o čemu je najbitnije pričati, trenutno - dodao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.