REČI POSLE KOJIH FEDERER NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN: Đoković rekao šta zaista misli o velikom rivalu!
Federer i Đoković, Foto: EPA/Salvatore Di Nolfi/AP

biranim rečima

REČI POSLE KOJIH FEDERER NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN: Đoković rekao šta zaista misli o velikom rivalu!

Ne mogu da mislim o Rodžeru na bilo kakav način sem ovog - naveo je Novak.

Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković je osvojio Australijan open, a ima velike šanse da bude najbolji i na Rolan Garosu.

Pošto je učešće Rafeala Nadala i dalje pod upitnikom zbog povrede, Đokoviću će najveći protivnik biti Rodežr Federer. o kome je Srbin govorio sa biranim rečima.

- Sigurno da neki drugi "slemovi" više leže Rodžeru nego Rolan Garos, ali je uspeo da ga osvoji u prošlosti. Nije igrao, slažem se, ali o njegovoj igri je teško pričati, posebno zbog toga što je nivo na kom igra visok i uvek prisutan. Uvek je na vrhuncu - rekao je Đoković

Rodžer Federer
Rodžer Federerfoto: AP

Federer je već više od dve decenije u samom vrhu svetskog tenisa.

- Pored toga što je pre nekoliko godina promenio reket i pao na ne sećam se... Sedmo, osmo mesto, pa onda doživeo povredu koja ga je poslala van 15 najboljih, to su možda dve situacije u poslednjih 15 godina gde sam ga video da igra 10, 20 posto slabije nego inače - istako je Đoković i dodao:

- Na kojoj god podlozi da igra, to je visok nivo i prikazuje najbolju moguću partiju, zbog toga je uvek kandidat za pehar, na svakom turniru na kom se pojavi. Ne mogu da mislim o Rodžeru na bilo kakav način sem ovog - naveo je Novak.

Đokovića očekuje treći Masters sezone i prvi na šljaci - biće slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati sa boljim iz duela Tanasija Kokinakisa i Filipa Kolšrajbera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.