Novak puca od samopouzdanja: Strašna njegova izjava pred početak Indijan Velsa!

Ne mora, ali hoće

Novak puca od samopouzdanja: Strašna njegova izjava pred početak Indijan Velsa!

Srpski teniser je rekao da ne mora da osvoji turnir u Kaliforniji po peti put u karijeri, ali da će ipak to učiniti
Objavljeno: 10:01h

Dvostruki uzastopni šampion Indijan Velsa, Novak Đoković, započeće svoju odbranu titule u drugom kolu protiv kvalifikanta Bjorna Fratanđela. Najbolji teniser sveta je uoči početka turnira izjavio da ne oseća pritisak da mora i ove godine, peti put ukupno u karijeri, da podigne pehar u Kaliforniji, ali da će to ipakl uraditi. - Nemam pristup ovom turniru da moram da ga osvojim, ili da bi trebalo da ga osvojim, ali osvojiću ga. Takva vrsta samopouzdanja me je dovela do toga gde sam sad. Gren slemovi su najveći turniri, a Indijan Vels je odmah iza njih - rekao je Đoković.

Prvi reket planete će u slučaju da osvoji i peti pehar na ovom turniru postati i najuspešniji teniser u njegovoj istoriji. - Volim da igram na tvrdoj podlozi, na njoj se osećam prijatno. Lopta odskače visoko, a ja sam odrastao na šljaci, pa sam navikao na to. Bilo je par teških nedelja iza mene što se tiče zdravlja. Prvi put sam imao problema sa okom, ali sada je sve u redu. Prilagodio sam se vremenskoj zoni i sve se vraća u normalu.
Novak se na kraju još jednom osvrnuo na ono što se događa njegovoj prijateljici i koleginici Mariji Šarapovoj u vezi sa dopingom i ponovio da je pokazala veliku hrabrost. - Žao mi je Šarapove, nadam se da će ovo prevazići na najboljo mogući način, pokazala je veliku hrabrost, ali mora preuzeti odgovornost, što jeste uradila, te snositi posledice - izjavio je srpski teniser. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.