NOVA TRANSFORMACIJA JELENE DOKIĆ: Zimus je imala 120 kg i bila neprepoznatljiva, ali sada opet izgleda odlično!
Jelena Dokić, Foto: Print Screen Youtube

DA LI JE MOGUĆE?

NOVA TRANSFORMACIJA JELENE DOKIĆ: Zimus je imala 120 kg i bila neprepoznatljiva, ali sada opet izgleda odlično!

Muku je mučila sa zdravstvenim i psihičkim problemima, ali...

Objavljeno: 10:11h

Bivša srpsko-australijska teniserka Jelena Dokić po završetku karijere stigla je čak do cifre od 120 kilograma. U oktorbu 2018. godine toliko je pokazala vaga.

BIlo je sramota da izađe napolje i očajno se osećala. Ipak, rešila je da promeni sve. Uz pomoć dijete dotične Dženi Krejg uspela je da skine čak 40 kilograma za četiri meseca.

- Fotografija sa leve strane i sa početka puta gubitka kilograma je teška i za postavljanje i za gledanje. Živela sam nezdravo i nesportski, ali važnije od toga je što sam bila nesrećna i bez samopouzdanja. Nisam želela da izlazim iz kuće i čak sam odbijala prilike da radim jer sam bila nesigurna i nesrećna. A onda se moj život promeni - napisala je ona.

- Nisam znala da sam za to kada sam započela sa ovim programom, ali veoma brzo sam otkrila koliko je lako i zgodno i kako je zapravo hrana ukusna. Volela sam i činjenicu što su svi moji obroci spremljeni gotovo bez potrošenog vremena i imala sam više od 70 obroka da izaberem bez da da ugrozim pohod ka gubitku kilograma. Omiljeni deo procesa bila je činjenica da imam sopstvenog stručnjaka koga viđam jednom nedeljno i koji me podržava na mom putu. Ovakva podrška menja život - zaključila je.

Podsetimo se i na neka od njenih ranijih izdanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.