NADAL JE TO REKAO ZA MENE?! VRATIĆU MU! Đoković se iznenadio kad je čuo od novinara šta je Rafa pričao o njemu!
Novak Đoković i Rafael Nadal pre svega izuzetno poštuju jedan drugog, Foto: EPA/Ritchie Tongo

Šokirao se

NADAL JE TO REKAO ZA MENE?! VRATIĆU MU! Đoković se iznenadio kad je čuo od novinara šta je Rafa pričao o njemu!

Njihovo rivalstvo se smatra jednim od najvećih u istoriji sporta

Objavljeno:

Novaka Đokovića očekuje meč protiv Roberta Bautiste Aguta na Mastersu u Majamiju, a pre toga je srpski teniser sa novinarima pričao o svom rivalstvu sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Rivalstvo između Srbina i Španca se smatra najvećim u istoriji, makar kada je reč o broju međusobnih mečeva koje su odigrali, a od kojih su neki bili epski.

Zbog toga su novinari podsetili Đokovića na Nadalovu izjavu od pre nekoliko godina da "Đoković igra najbolji tenis koji je ikad iko igrao protiv njega", što je i ovog puta iznenadilo srpskog tenisera.

Novak Đoković i Rafael Nadal posle finala Australijan opena 2019. godine
Novak Đoković i Rafael Nadal posle finala Australijan opena 2019. godinefoto: AP

- Nadal je to rekao? Uzvratiću uslugu. Najbolji tenis su protiv mene igrali Nadal i Federer. I jedan i drugi. Mislim da je i Stan Vavrinka odigrao nekoliko sjajnih mečeva protiv mene u Grend slem finalima, bio je to takođe neverovatan tenis - rekao je Đoković.

Nije Đoković počeo u Majamiju furizno, ali prolazi dalje, i večeras (20.20) igra s Bautistom. Kvota da će ga savladati sa 2:0 u setovima je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Bautista.

Najbolji teniser sveta je potom dodao da su ga upravo ti mečevi činili boljim igračem i omogućili mu da napreduje.

- Zbog svih tih rivalstava bio sam primoran da se još više potrudim i da razumem šta je potrebno da unapredim svoju igru i podignem je na viši nivo. Kada vas neko ispraši na terenu, nije sjajan osećaj, ali vas tera da se posvetite svojoj igri više nego inače. Nije baš kao da pozivam na to da me neko ispraši, ali kada se to dešavalo, više sam se posvećivao svojoj igri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.