ĐOKOVIĆ KAŽE DA JE PITANJE VREMENA KAD ĆE OPET IGRATI ŠAMPIONSKI: Radim na tome! Trenutno ne očekujem ništa!
Novak Đoković je pobedio Bernarda Tomića u 2. kolu Mastersa u Majamiju, Foto: EPA/Rhona Wise

Posle tomića

ĐOKOVIĆ KAŽE DA JE PITANJE VREMENA KAD ĆE OPET IGRATI ŠAMPIONSKI: Radim na tome! Trenutno ne očekujem ništa!

Majami će uvek pamtiti jer je tu osvojio svoj prvi Masters

Objavljeno: 12:01h

Novak Đoković je pobedio Bernarda Tomića u dva seta na startu svog učešća na Mastersu u Majamiju.

Najbolji teniser sveta pokušaće ove nedelje da popravi utisak koji je ostavio ispadanjem u 3. kolu Indijan Velsa i na terenu već sada deluje bolje nego što je to bilo pre dve nedelje u Kaliforniji.

- Ne očekujem ništa. Radim na tome da sebe dovedem u situaciju da prikažem svoj najbolji tenis i da budem ponovo na nivou na kom sam bio na Australijan openu. Ako to mogu da uradim, onda imam velike šanse da doguram daleko na ovom turniru. Imao sam poprilično vremena od poraza u Indijan Velsu do ovog meča. Radio sam u međuvremenu na svemu na čemu je trebalo da radim. Sada je samo pitanje vremena kada ću ući u taj ritam mečeva - rekao je Đoković posle meča sa Tomićem.

Novak Đoković se setio da je u Majamiju osvojio svoju prvu Masters titulu
Novak Đoković se setio da je u Majamiju osvojio svoju prvu Masters titulufoto: EPA/Rhona Wise

On je imao problema sa Australijancem hrvatskog porekla u prvom setu, čak je bio i u brejku zaostatka, ali se onda vratio i osvojio taj period igre u taj-brejku, da bi u 2. setu počistio protivnika sa terena.

- Majami ima posebno mesto u mom srcu jer sam ovde još 2007. osvojio prvu masters titulu. To mi je otvorilo mnoga vrata i učinilo da verujem u sebe više. Pokušavam da osvežim sećanja na te dane, čak iako je mnogo toga drugačije, osećam se spremnim da igram dobro - prisetio se Đoković kako je pre 12 godina pobedio u finalu Giljerma Kanjasa.

Masters u Majamiju se preselio ove sezone i više se ne igra na terenima u Ki Biskejnu, već u kompleksu stadiona na kome igraju Majami Dolfinsi.

- Mislim da je bio hrabar potez da se jedan od najvećih turnira, iz Ki Biskejna, istorijskog mesta gde se takmičenje mnogo puta održalo, sve preseli na fudbalski stadion i stvori nešto sasvim različito. Nešto što još nismo doživeli. To je bilo hrabro i mislim da može da donese dosta toga dobrog našem sportu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.