NOLE ISPISUJE NOVU STRANICU TENISKE ISTORIJE: Ako osvoji Majami, prestiže i Rafu Nadala, a to nije sve...
Rafa i Nole, Foto: AP

DOKTOR!!!

NOLE ISPISUJE NOVU STRANICU TENISKE ISTORIJE: Ako osvoji Majami, prestiže i Rafu Nadala, a to nije sve...

Ti si srpski ponos, Novače!

Objavljeno:

Novak Đoković je ispisao stranice i stranice istorije tenisa... Malo je turnira na kojim naš as nema priliku da postavi bar neki rekord. Na redu je Majami, a Nole ponovo ima šansu da uradi nešto veliko

On je pehar pobednika na Floridi do sada podizao šest puta. Njegov bivši trener Andre Agasi može da se pohvali sa istim učinkom. Ako sada Srbin slavi postaće igrač koji je najviše puta slavio u Majamiju.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: EPA/Jason Snezes

Nole na pehar u ovom gradu čeka od 2016. godine, a želi da popravi utisak od prošlog puta kada je ispao u drugom kolu, pa igra bez puno pritiska zbog bodova koje treba odbraniti.

Majami je važan i iz još jednog razloga. Srbin ima 32 titule na Mastersima, pa ako slavi u poznatom suptropskom raju, izjednačiće se sa Rafom Nadalom koji je na 33.

Da li će se Novak Đoković povratiti od neuspeha u Indijan Velsu i pravu snagu pokazati na mastersu u Majamiju? Kvota da će Novak osvojiti ovaj turnir je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača mastersa u Majamiju.

Srbin kreće od druge runde, a ostaje da se vidi da li će mu rival biti Australijanac Bernard Tomić ili Čeh Tomaš Berdih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.