PROBLEMI ZA NOVAKA VEĆ NA STARTU MAJAMIJA: Iako je prvi nosilac, dobija više nego teškog protivnika!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ritchie Tongo

DRUGI MASTERS U SEZONI

PROBLEMI ZA NOVAKA VEĆ NA STARTU MAJAMIJA: Iako je prvi nosilac, dobija više nego teškog protivnika!

Nagazne mine već na samom startu nadmetanja za sve srpske tenisere

Objavljeno: 20:55h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće imali nimalo lak zadatak na startu Mastersa u Majamiju. Novak je kao prvi nosilac na startu slobodan, da bi u drugom kolu igra sa boljim iz meča između Tomaša Berdiha i Bernarda Tomića.

Ukoliko prođe do trećeg kola, srpski teniser bi, barem prema onome što se može videti, trebalo da se susretne sa Australijancem Džonom Milmanom.

U osmini finala mogući su dueli sa njegovim dubl partnerom iz Indijan Velsa, Italijanom Fabijom Fonjinijem, ili Robertom Bautistom Agutom iz Španije, ali i Jankom Tipsarevićem ukoliko on preskoči sve prepreke do tada.

U četvrtfinalu, Novak ide na jednog od topovskih servera, Džona Iznera ili Miloša Raonića, dok prema skeletonu u polufinalu može da se sastane sa šampionom Indijan Velsa, Dominikom Timom ili petim nosiocem, Keijem Nišikorijem.

Dakle, pre finala nije moguć njegov klasik sa Federerom, a nadamo se da će Nole biti bolji nego protiv Filipa Kolšrajbera u Indijan Velsu, te da će do tamo zaista i doći. Pa, što onda i da se ne susretne sa Federerom?

Što se drugih srpskih tenisera tiče...

Janka Tipsarevića očekuje duel sa Amerikancem Bredlijem Klanom, a ako prođe dalje, verovatno ide na Roberta Bautistu Aguta. Dušan Lajović se u prvom kolu sastaje sa teniserom iz kvalifikacija, dok u drugoj rundi ide na petog nosioca, Keija Nišikorija. Mladi Miomir Kecmanović, četvrtfinalista iz Indijan Velsa, sastaje se sa Ernestsom Gulbisom, a ako pobdi njega, najverovatniji rival mu je 28. nosilac, Amerikanac Frensis Tiafo. Filip Krajinović će imati paklen posao. Počinje duelom sa Pjer-Igoom Erberom iz Francuske, da bi mu naredni protivnik mogao biti Stan Vavrinka, a ako pobedi njega, u trećem kolu i Rodžer Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.