Novakova emotivna poruka navijačima po odlasku iz Beograda! (FOTO)

VELIKI SPORTISTA I SRBIN

Novakova emotivna poruka navijačima po odlasku iz Beograda! (FOTO)

Nisam u prilici da duže ostanem u Srbiji, ali mi je stvarno bilo super ovih nekoliko dana. Hvala vam beskrajno na energiji i ljubavi koju ste mi dali i koju čuvam i za buduće izazove - između ostalog istakao je Nole
Objavljeno:
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je sa reprezentacijom Srbije Dejvis kupu
posle mnogo drame. Kako je Jelena proživela Novakov meč? Mnogo, mnogo nerviranja i na kraju ekstaza! (VIDEO)
Kazahstan je eliminisan posle vođstva od 2:1, a glavni za preokret Novak Viktor Troicki rezultat
Od besa i beznađa do ekstaze: 35 fotki koje opisuju kroz šta smo prošli u Dejvis kupu! (FOTO)
Filip Plavčić
Srpski reket broj jedan zahvalio se navijačima pred put u SAD Đoković: Ko zna šta bi bilo da nije bilo publike i da nisam igrao za Srbiju! (VIDEO)
Još malo pa krećem na aerodrom. Nisam u prilici da duže ostanem u Srbiji, ali mi je stvarno bilo super ovih nekoliko dana. Hvala vam beskrajno na energiji i ljubavi koju ste mi dali i koju čuvam i za buduće izazove. Ponosan sam na moj tim, na vas, na nas! I jedva čekam novu priliku da se ujedinimo i donesemo radost našoj zemlji - napisao je Đoković i preporučio svima da čitaju Original magazin.
Filip Plavčić
- Evo Olimpijada nam se bliži!!! Inače, uvek kad krenem na put ponesem i kvalitetno štivo za čitanje. Danas je to Original magazin! Original izlazi svakog meseca, a ako niste u prilici da ga kupite, mozete ga preuzeti na sajtu www.nedeljnik.rs Stvarno sam srećan i zahvalan mojoj Jeleni i celom njenom timu što ovim magazinom promovišu prave vrednosti i kvalitet! Idemo dalje! - oduševljeno je Novak poručio fanovima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.