Đoković moli navijače: Pomozite nam da pobedimo Kazahstance, ostanite u hali! (VIDEO)

DANAS JE DAN ZA POBEDU

Đoković moli navijače: Pomozite nam da pobedimo Kazahstance, ostanite u hali! (VIDEO)

Srpski teniser je svestan da je publika provela više od pet sati u dvorani Pionir, ali je zamolio sve naše navijače da ostanu da bodre Viktora Troickog
Objavljeno: 18:25h

Bilo je neočekivano teško, bilo je bolno gledati prva tri seta, bilo je svega i svačega, ali Novak Đoković je uspeo da pobedi Mihaila Kukuškina i da donese Srbiji izjednačenje u duelu protiv Kazahstana. Srpski teniser je svestan da je publika provela više od pet sati u dvorani Pionir, ali je zamolio sve naše navijače da ostanu da bodre Viktora Troickog. Trubači sviraju Kosovske božure u znak podrške Đokoviću, svi na tribinama pevaju! (VIDEO) - Znam da je ovaj meč trajao pet sati, imam samo jednu molbu znam da ste potrošili glasove, meni ste pomogli i vi ste presudili da dobijem ovaj meč. Ipak, molim vas ostanite ovde, molim vas bodrite Viktora i ostanite do kraja. Pomozite nam da pobedimo Kazahstance - rekao je Novak Đoković i zatim za RTS prokomentarisao sam meč.

ali publika je ta koja mi je pomogla da pobedim. Bilo je mnogo emocija, ali publika mi je mnogo pomogla. Hvala im zaista od srca. Ovo je najvatrenija navijačica Dejvis kup reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.