PAKLEN JE NOLETOV PUT DO FINALA INDIJAN VELSA: Već na drugom stepeniku ga čeka čovek koga nikad nije pobedio!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ritchie Tongo

NEĆE BITI LAKO

PAKLEN JE NOLETOV PUT DO FINALA INDIJAN VELSA: Već na drugom stepeniku ga čeka čovek koga nikad nije pobedio!

U istoj polovini žreba su još Hrvat Borna Ćorić, Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev iz Nemačke..

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković napad na rekordnu šestu titulu na Mastersu u Indijan Velsu kreće iz drugog kola protiv kvalifikanta, odlučeno je žrebom.

Ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku mogao bi da se sastane sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosem, od kojeg je izgubio oba dosadašnja susreta!

U istoj polovini žreba su još Hrvat Borna Ćorić, Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev iz Nemačke...

Tu je i Laslo Ðere, dobitnik specijalne pozivnice, s tim da je na startu slobodan, dok u drugoj rundi čeka boljeg iz duela Ilja Ivaška - Gvido Andreoci, dok je u drugom delu kostura Dušan Lajović i za prvog rivala imaće Japanca Tara Danijela, a pobednika čeka Marin Čilić iz Hrvatske.

U toj polovini su još Rafael Nadal (Španija), Rodžer Federer (Švajcarska), Rusi Danil Medvedev i Karen Hačanov, Japanac Kei Nišikori...

Srbija bi mogla da ima još dvojicu predstavnika u glavnom žrebu ako Miomir Kecmanović i Filip Krajinović prebrode poslednje kolo kvalifikacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.