OVAKO NEŠTO NIKADA NISTE VIDELI NA TENISKOM TURNIRU: Bizaran as zbog koga je protivnik poludeo!
Teniski reket/Ilustracija, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

NEOBIČAN POEN

OVAKO NEŠTO NIKADA NISTE VIDELI NA TENISKOM TURNIRU: Bizaran as zbog koga je protivnik poludeo!

Posle nekoliko burnih trenutaka u kome su učestvovali sudija, Rola i Krepate, Slovenac je napravio odlučujući brejk i došao do šanse da servira za pobedu

Objavljeno:

Čudan detalj obeležio je meč između Slovenca Blaža Role i Francuza Baptista Krepatea na jednom čelendžer turniru u Kini.

Slovenački teniser je odservirao as kakav se retko viđa na teniskim terenima. On je prošao u osminu finala turnira, a bizaran momenat desio se pre završetka duela.

Posle nekoliko burnih trenutaka u kome su učestvovali sudija, Rola i Krepate, Slovenac je napravio odlučujući brejk i došao do šanse da servira za pobedu. Imao je 15:0, a zatim je odservirao as kakav se retko viđa na teniskim mečevima. On se pripremio za servis i poslao lopticu u polje protivnika koji nije čekao na servis liniji. Da sve bude bizarnije, sudija je priznao poen Roli.

Usledio je novi servis slovenačkog tenisera, a Krepat ponovo nije bio spreman. Slovenac je ponovo odservirao as, ali je za razliku od prethodnog puta, sudija tražio da se poen ponovi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.