BILO MI JE TEŠKO DA GA GLEDAM: Džudi Mari teško podnosi probleme njenog sina...
Endi Mari, britanski teniser, Foto: AP

nije dobro

BILO MI JE TEŠKO DA GA GLEDAM: Džudi Mari teško podnosi probleme njenog sina...

Bivši prvi teniser sveta je u januaru podvrgnut operaciji kuka

Objavljeno:

Majka tenisera Endija Marija rekla je danas da će trostruki grend slem šampion dati sve od sebe da se vrati profesionalnom tenisu, posle operacije kuka.

Bivši prvi teniser sveta je u januaru podvrgnut operaciji kuka. On je pre toga na konferenciji za medije Australijan openu rekao da dugo trpi bolove, da razmišlja o operaciji i da bi želeo da završi karijeru na Vimbldonu, ali da nije siguran da li će izdržati do tada.

Upitana kako se oporavlja, njegova majka Džudi Mari rekla je:

- Prilično dobro. Nije mnogo prošlo od operacije, vreme će pokazati. Niko ne zna kako će se oporaviti, gledajući dugoročno. Dobro je psihički i svi se nadamo najboljem - rekla je ona za Skaj.

Džudi Mari
Džudi Mari foto: Reuters

- Ali, da vam kažem, ako neko to može da uradi, to je Endi, pošto će u oporavak uložiti srce i dušu, kao i svaki put - dodala je Džudi Marij.

Endi Mari je mimo očekivanja prikazao dobru igru u velikoj borbi u pet setova protiv Roberta Bautiste Aguta, u prvom kolu Australijan opena.

- Bilo mi je teško da gledam kako priča o svojim problemima. Teže mi je bilo da gledam konferenciju za medije u Melburnu nego meč. Kada je igrao meč u Australiji, svi oko njega smo znali koliko je bolova trpeo dugo i šta je njegovo telo trpelo. Ali, bilo je tipično za njega da prikaže takvu igru i da se bori na taj način. Ušao je u borbu i možda je i zaboravio na bol, ali te noći sam bila izuzetno ponosna na njega - rekla je Džudi Marej.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.