DA LI SE VRAĆAJU U SRBIJU? Jelena Đoković odgovorila gde će ona i Novak živeti kad on jednog dana završi karijeru!
Jelena i Novak Đoković na dodeli priznanja Laureus u Monte Karlu, Foto: AP

Imaju planove

DA LI SE VRAĆAJU U SRBIJU? Jelena Đoković odgovorila gde će ona i Novak živeti kad on jednog dana završi karijeru!

Mnoge je zanimao odgovor na ovo pitanje

Objavljeno:

Jelena Đoković otkrila je kakav je osećaj biti supruga najboljeg tenisera i sada zvanično i najboljeg sportiste sveta Novaka Đokovića, ali i o tome kakvi su njihovi planovi za budućnost.

U intervjuu koji je dala za "Novosti" supruga najboljeg srpskog tenisera je vrlo malo pričala o njemu i njihovom odnosu, ali se nekoliko puta dotakla njega.

- Generalno gledano, uvek smo od strane društva prepoznati kao nečiji. Na početku smo nečija deca, pa radimo za nekog, nečiji smo partner, prijatelj, pa majke i očevi... Moja uloga kao Novakove žene je poprilično za mene draga i vredna. Biram da ne doživljavam stvari koje mi se događaju kao teške i samim tim i ta uloga, koja mi je trenutno prominentno dodeljena, ne predstavlja poteškoću. Naprotiv, baš zato što imamo skladan odnos, mogu da je doživljavam i kao sve ono što mi treba u životu - rekla je Jelena.

Jelena i Novak Đoković na otvaranju vrtića u Prnjavoru
Jelena i Novak Đoković na otvaranju vrtića u Prnjavorufoto: Fondacija Novak Đoković

Jedno od pitanja koje muči javnost jeste svakako da li će se možda Novak sa porodicom vratiti u Srbiju kada jednog dana bude završio profesionalnu karijeru, a Jelena Đoković je dala odgovor na pitanje šta će se u neku ruku desiti kada dođe taj momenat.

- Živim u sadašnjem trenutku. Trenutno, živim u avionu (smeh...). Ali, živećemo tamo gde naša deca budu mogla najbolje da se razvijaju, gde budu najbolji uslovi za njih. Uglavnom se svi roditelji i porodice upravljaju ka tome, ka deci. Tako ćemo se i mi upravljati - prema našoj deci - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.