Nole dovodi decu sa Kosova na Dejvis kup: To je najmanje što mogu da uradim!

Zna odakle potiče

Nole dovodi decu sa Kosova na Dejvis kup: To je najmanje što mogu da uradim!

Mališani koji budu došli na ovaj meč će steći uspomene za ceo život i biće bar na kratko biti odvojeni od realnosti u kojoj žive. Ovo je primer svima koji mogu da pomognu našim najugroženijim sugrađanima, a to ne rade.
Objavljeno: 19:30h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković organizovao je dolazak dece s Kosova na meč sa Kazahstanom u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

- Ti ljudi mnogo pate i ovo je najmanje što možemo da uradimo za njih. Imaće jedinstvenu priliku da uživaju, a nije bilo potrebno mnogo napora u organizaciji da bi se to ostvarilo. Radujem se što ću ih sutra videti, nadam se da će se radovati. Mene takve stvari ispunjavaju - rekao je Đoković.
Novinari su Đokoviću postavili pitanje o planovima za Rolan Garos, ali on nije želeo da priča o tome, ali je odgovorio na pitanje da li Srbija može ponovo da osvoji Dejvis kup.
- Duga je godina. Već smo bili prvaci u ovom sastavu, samo nam Janko Tipsarević fali, jer je bitna karika. Nadam se da će nam se pridužiti i ojačati sastav. Prvo moramo Kazahstan da premostimo. Raspored nam ne ide na ruku... Nije lako, ali ako smo već uspeli u tome 2010. godine, a 2013. da igramo finale. - U našoj ekipi postoji sklad, harmonija i prijateljstvo, to je nama vrsta podstreka, pored toga što igramo za našu državu. Nadam se da možemo do još jednog velikog rezultata u ovoj olimpijskoj godini - rekao je Đoković.

Meč prvog kola Srbije i Kazahstana počeće duelom prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Aleksandra Nedovjesova
Poznajem sa sa njim još iz juniorskih dana ali činjenica da nismo igrali tera me da budem oprezan

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.