KAD MISLIMO DA NADA NE POSTOJI, ON PRONAĐE NADLJUDSKU SNAGU: Kakva čestitka Partizana Đokoviću, iako je zvezdaš!
Novak Đoković je četvrti put izabran za najboljeg sportistu sveta, Foto: EPA/Sebastien Nogier

Moćna čestitka

KAD MISLIMO DA NADA NE POSTOJI, ON PRONAĐE NADLJUDSKU SNAGU: Kakva čestitka Partizana Đokoviću, iako je zvezdaš!

Crno-beli su sportski čestitali najboljem sportisti Srbije svih vremena

Objavljeno:

Novak Đoković je po četvrti put u karijeri osvojio prestižno priznanje Laureus za najboljeg sportistu sveta u prethodnoj godini.

Zbog toga srpskom teniseru pristižu čestitke sa svih strana, a među onima koji su mu je uputili jeste i Fudbalski klub Partizan.

Iako se najbolji teniser sveta javno deklarisao kao navijač Crvene zvezde, u redovima najvećeg rivala ne smatraju da je to važno kada najbolji sportista Srbije svih vremena još jednom dobije prestižnu nagradu i čitav svet ga prepozna kao najboljeg.

- Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je On, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus na svečanoj ceremoniji održanoj u Monaku. FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu. Đoković je već tri puta biran za najboljeg: 2012, 2015. i 2016.godine - piše u čestitki objavljenoj na sajtu Partizana.

Inače, Đoković je pre nego što je zakoračio u profesionalne vode bio jedno vreme i član Teniskog kluba Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.