NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO NOŽ U LEĐA: Srbinov saradnik nahvalio Federera kao niko nikada do sada!
Novak Đoković, Foto: AP/Aaron Favila

OVO BOLI

NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO NOŽ U LEĐA: Srbinov saradnik nahvalio Federera kao niko nikada do sada!

Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u Beogradu gde trenira i odmara za turnir u Indijan Velsu koji počinje 4. marta

Objavljeno:

Dugogodišnji menadžer Novaka Đokovića Edoardo Artaldi uputio je niz pohvala na račun švajcarskog tenisera Rodžera Federera.

On je sada srpskom teniseru "zabio nož u leđa" tvrdnjom da iskusni Švajcarac nije još rekao poslednju reč na ATP turu.

- Novak je osvojio tri grend slem titule zaredom i učinio da sve izgleda prosto, iako nije tako. Jasno je da mu je osvajanje 20 Gren slem titula, koliko ima Federer, sada i te kako ostvariva misija. Ipak, Rodžer može i dalje da osvaja ove turnire. Ali videćemo, jedan po jedan - rekao je Artaldi, prenosi "Tennis World USA".

Menadžer srpskog tenisera se podsetio lepih i ružnih trenutaka sa srspkim teniserom.

- Nikada neću zaboraviti delikatan trenutak kada je Novak odlučio da ode na operaciju lakta. Možda je najnezaboravniji momenat prijem ljudi kada se vratio u Srbiju nakon što je 2011. godine osvojio Vimbldon i došao do prvog mesta na svetu - dodao je Italijan.

Sa saradnicom i sunarodnicom Elenom Kapeljaro čini Đokovićev agentski tim koji već devet godina sarađuje sa Srbinom.

- Mi praktično živimo zajedno. Elena i ja se trudimo da napravimo atmosferu koja mu treba, s obzirom na to koliko vremena provodio po svet i daleko od njegove porodice. Trudimo se da budemo profesionalni koliko je to moguće, ali naša veza je profesionalne prirode. Živimo 24 sata zajedno, sedam dana u nedelji i devet godina koje smo proveli zajedno su veoma inezivne. Ponekad moramo da izvućemo uši jedni drugima - zaključio je Artaldi.

Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u Beogradu gde trenira i odmara za turnir u Indijan Velsu koji počinje 4. marta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.