NOVI SKANDAL PRETI BELOM SPORTU: Direktor turnira namešta titulu Federeru! Novakovi navijači pobesneli na Tviteru!
Rodžer Federer, Foto: AP/Andy Brownbill

BRUKA ZA TENIS

NOVI SKANDAL PRETI BELOM SPORTU: Direktor turnira namešta titulu Federeru! Novakovi navijači pobesneli na Tviteru!

Još se nije slegla prašina oko optužbi Žilijena Benetoa da je Rodžer Federer povlašćen na žrebu Australijan opena

Objavljeno:

Još se nije slegla prašina oko optužbi Žilijena Benetoa da je Rodžer Federer povlašćen na žrebuAustralijan opena, a već preti novi skandal u koji je upleten slavni Švajcarac.

Švajcarski teniser će učestvovati na turniru u Dubaiju od 25. februara do 3. marta i biće prvi nosilac, a direktor turnira Salah Tahlak je imao čudnu izjavu koja nije lepo primljena na društvenim mrežama.

- Za Rodžera, Dubai je važan jer je prvu zvaničnu titulu osvojio u Milanu, na turniru čiji je glavni sponzor bio Dubai Djuti Fri. Uvek je bila snažna veza između Rodžera i Dubaija, tako da je lepo što nam se opet vratio. Nadam se da će mu žreb u narednu subotu pomoći, jer ako dođe do finala i osvoji turnir, to će mu biti osmi pehar u Dubaiju i stoti u karijeri. Biće to magičan momenat, ali i nešto o čemu će se pričati da je ostvario baš u Dubaiju - rekao je Tahlak.

"Put do pakla popločan je dobrim namerama" stara je izreka, a Tahlakova izjava uzbrukala je društvene mreže. "Teniski zvaničnici više i ne kriju kome su naklonjeni", "Pretvaram se da sam u šoku", "Pomozite mu, kao da on nije sam u stanju da osvoji turnir" samo su neki od komentara koji su se pojavili na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.