ĐOKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Novak se doseljava u vilu kod Rume, a izdvaja vrtoglavu sumu samo za poslugu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Erik Anderson

POVRATAK

ĐOKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Novak se doseljava u vilu kod Rume, a izdvaja vrtoglavu sumu samo za poslugu!

List je saznao da je svu organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu

Objavljeno:

Kako eksluzivno saznaje "Kurir", najbolji svetski teniser Novak Đoković će se sa porodicom do kraja 2019. godine useliti u velelepnu vilu koju je napravio na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika.

O kući će voditi računa posluga za čije plate Srbin neće žaliti novac. Samo za poslugu koju će činiti 16 ljudi i koja će voditi računa o imanju, Đoković će izdvojiti oko 15.000 evra.

Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković foto: Filip Plavčić

Poslugu će činiti pet batlera, tri kuvara, dve kućne pomoćnice, dve dadilje, dva konobara i četiri člana obezbeđenja, koji će danonoćno čuvati imanje.

- Nole i Jelena jedva čekaju da se presele u svoj novi dom, koji su počeli da grade pre tačno dve godine. Iako su mogli u rekordnom roku još prošle godine da završe sve i da se usele, Novak nije želeo da majstori žure i jure s radovima, nego je rešio da se sve uradi temeljno. Njemu je bilo bitno da se potpuno ispoštuje projekat, o kojem se vodilo računa do najsitnijeg detalja. Zato je i angažovao najbolje stručnjake za svaki segment posla - rekao je izvor blizak porodici Đoković za "Kurir".

Iz istog izvora, beogradski list je saznao da posle useljenja Novak želi da ima ljude koji će mu pomoći u održavanju domaćinstva kao i da je svu organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu kao i da je želeo da ima dovoljan broj ljudi, tako da svi mogu da rade s lakoćom i zadovoljstvom.

Srđan i Dijana Đoković
Srđan i Dijana Đoković foto: Damir Dervišagić

Srpskom teniseru Novaku su, prema rečima našeg sagovornika, najvažniji kuvar i obezbeđenje.

- O tome je izuzetno vodio računa. Kuvari će spremati posebnu hranu koju oni poslednjih godina jedu. Što se tiče obezbeđenja, njegovi pripadnici će biti izdvojeni i imaće poseban deo na imanju odakle će moći sve da prate jer će svaki delić zemljišta i kuće biti pod video-nadzorom. U svakom slučaju, Novak i Jelena mogu spokojno da uživaju u svom raju. Iako zvanično stanuju u Monaku, verovatno će u Srbiji provoditi mnogo više vremena kad kuća bude gotova - završio je "Kurirov" izvor.

Prve fotografije nove Đokovićeve kuće pojavile su se na društvenim mrežama kad su radovi bili grubo izvedeni i moglo je da se pretpostavi da porodica tenisera gradi vilu nalik na one na Azurnoj obali. To nije jedina nekretnina u vlasništvu Novaka Đokovića. On poseduje penthaus na Novom Beogradu koji je koštao oko pola miliona evra, dva stana od po 185 kvadrata u Njujorku čija je vrednost više miliona evra, a teniser i njegova supruga sa decom žive u stanu u Monte Karlu, a imaju i nekretninu u Majamiju, gde često odlaze na odmor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.