BIVŠI FEDEREROV TRENER RASPALIO PO ĐOKOVIĆU: Odrastao je u eri najboljih, a to nije umeo da ceni!
Novak Đoković, Foto: EPA

O čemu ti pričaš?!

BIVŠI FEDEREROV TRENER RASPALIO PO ĐOKOVIĆU: Odrastao je u eri najboljih, a to nije umeo da ceni!

Tenisku javnost su uvek zanimali međuljudski odnosi između slavnog Švajcarca i srpskog tenisera

Objavljeno:

Teniski trener Pol Anakon je trenutno u stručnom timu Amerikanca Tejlora Frica, a tokom karijere radio je sa Pitom Samprasom, Timom Henmanom, Stenom Vavrinkom i Rodžerom Federerom.

Američki stručnjak je rekao da je bilo teško Novaku Đokoviću da teniski odrasta i sazreva u eri "dvojice najboljih tenisera koji su ikada igrali".

- Problem za Novaka je bio taj što je on teniski odrastao u eri u kojoj su igrali najbolji teniseri svih vremena. Zbog Rodžera i Rafe, Novak je igrao u veoma teškoj eri. Mislim da on, kao teniser, nije znao da to u potpunosti ceni, kao na primer što je Rodžer to cenio jer je on odrastao u drugačijem vremenu - rekao je Anakon.

Sa Federerom je radio u periodu od 2010. do 2013. godine, a tenisku javnost su uvek zanimali međuljudski odnosi između slavnog Švajcarca i srpskog tenisera.

- Dok sam radio sa Rodžerom između njih nije bilo problema. Često su pričali u svlačionici, tako da mi je sve izgledalo kao da je u redu, ali nemam neke značajnije detalje. Mislim da su Rodžer i Rafa zajedno provodili dosta više vremena - dodao je trener.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.