NOVA REČ ZA NEPOBEDIVOST - INĐOKABILE: Ali je još jača priča kako je smišljena! Setite se Noletove fore s novinarom
Novak Đoković i novinar Ubaldo Skanagata, Foto: Printscreen/Youtube

Kakva koincidencija ili možda nije?

NOVA REČ ZA NEPOBEDIVOST - INĐOKABILE: Ali je još jača priča kako je smišljena! Setite se Noletove fore s novinarom

Ime Ubalda Skanagate vam možda ne znači toliko, ali ako ste se smejali u nedelju Đokovićevoj šali sa novinarom, onda će vam sve biti jasnije

Objavljeno:

Novak Đoković je demonstrirao silu na ovogodišnjem Australijan openu.

Najbolji teniser sveta je pokazao zašto je to tako stigavši do svoje rekordne sedme titule u Melburnu i postao najtrofejniji igrač na ovom Gren slemu u istoriji.

Posebno je bio impresivan srpski igrač u polufinalu protiv Luke Puja i u finalu kada je razbio Rafaela Nadala u tri seta, što je prvi poraz Španca u toliko setova u Gren slem finalima.

Svetski mediji su nizali hvalospeve na račun srpskog tenisera i divili se njegovoj impresivnoj igri i utkrivali se ko će više da ga nahvali, a italijanski specijalizovani portal za tenis je otišao korak dalje od svih, a možemo reći i da nije daleko od istine.

"Inđokabile - Novak Đoković je dominirao protiv Nadala i osvojio sedmi Australijan open" - bio je naslov na portalu "Ubitennis", inače najboljem italijanskom sajtu o tenisu.

Italijani imaju novu reč za nepobedivost u sportu - Indjokabile
Italijani imaju novu reč za nepobedivost u sportu - Indjokabilefoto: Printscreen/ubitennis.com

Oni su na ovaj način izmislili novu reč za "nepobedivost" u sportu, a posebno tenisu.

Inače, njen autor je Vani Gibertini, ali je mnogo zanimljivije to što je vlasnik sajta čovek po imenu Ubaldo Skanagata, legendarni teniski novinar koji je i osnovao ovaj sajt 2008. godine.

E sad, cela priča dobija još više na zanimljivosti kada shvatite ko je gospodin Ubaldo Skanagata. To je novinar koji je baš na konferenciji Novaka Đokovića posle finala bio "žrtva šale" srpskog tenisera koja je obišla svet.

Njega je srpski teniser usred njegovog pitanja prekinuo i počeo da ga imitira govoreći engleski sa italijanskim naglaskom kao glavni akteri filmova o mafiji i time izazvao smeh u celoj sali, a vrlo brzo se čitava planeta smejala tome.

Takođe, Ubaldo Skanagata je i pre ove Đokovićeve šale bio u centru pažnje medija, i to na konferenciji Rafaela Nadala, kada je slučajno zaspao i ostavio španskog tenisera zatečenog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.