ŽENČE JE NESTRPLJIVO DA PREUZMEŠ JUTARNJU SMENU S KLINCIMA: Jelena jedva čeka da se Nole vrati kući da 'odmori'!
Jelena Đoković sa decom gleda finale Australijan opena, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Bili su uz njega

ŽENČE JE NESTRPLJIVO DA PREUZMEŠ JUTARNJU SMENU S KLINCIMA: Jelena jedva čeka da se Nole vrati kući da 'odmori'!

Supruga i deca su se poželeli glave porodice i jedva čekaju da se vrati

Objavljeno:

Novak Đoković osvojio je svoju sedmu titulu na Australijan openu i time postao najtrofejniji teniser na ovom turniru preskočivši Roja Emersona i Rodžera Federera.

Posle finala sa Nadalom srpski teniser je odmah uputio zahvalnost svojoj porodici, pre svih supruzi Jeleni i deci Stefanu i Tari koji su gledali njegov meč.

Novak Đoković sa trofejom
Novak Đoković sa trofejomfoto: EPA/Mast Irham

Dugo je bio razdvojen od njih u prethodnom periodu, pa je normalno i da su se jedni drugih uželeli, što se jasno može zaključiti i iz poruke koju mu je uputila supruga Jelena posle pobede i osvajanja titule.

Ona mu je čestitala i poručila da ih je učinio preponosnima, ali i, kroz šalu, da je vreme da se vrati kući i pozabavi se malo roditeljskim dužnostima, jer je u prethodnom periodu sve spalo na nju, pa se malo umorila.

- Preponosna, baš, baš! Tri nedelje razdvojeni, ali sa istorijskim razlogom, baš kako volimo. Šampioneeeee, šampioneeee ale ale aleeeee!!! Klinci čekaju, ženče nestrpljivo.... eto, dozvoliću ti da preuzmeš jutarnje smene s klincima pošto je to tvoja vremenska zona. Polako kući - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.