TENISKA LEGENDA NE VERUJE U ĐOKOVIĆA: Istorija kaže Novak, ali ovog puta neće biti tako!
Rafael Nadal i Novak Đoković, Foto: EPA/Andrew Couldridge

FINALE AUSTRALIJAN OPENA

TENISKA LEGENDA NE VERUJE U ĐOKOVIĆA: Istorija kaže Novak, ali ovog puta neće biti tako!

Postoje glasovi koji govore da možda rekord Emersona, Đokovića i Federera neće biti srušen

Objavljeno: 19:19h

Teniski svet sa nestrpljenjem očekuje nedelju i 9.30 časova kada će se u finalu Australijan opena naći Rafael Nadal i Novak Đoković.

Svima je još u sećanju epski finalni duel Srbina i Španca iz 2012. godine, a favorit kao prvi na svetu pred nedeljni okršaj je srpski teniser. Međutim, postoje glasovi koji govore da možda rekord Emersona, Đokovića i Federera neće biti srušen.

Tako se posle Aleksa Koreče i Roja Emersona, još jedna teniska legenda opredelila za Nadala.

- Ako idete u skoriju istoriju, morate da odaberete Novaka. Ipak, čini mi se da ovog puta to neće biti slučaj. Jedna stvar koja ih razdvaja jeste ta da je Rafa imao dosta mečeva, što je veoma važno kada se vraćate posle operacije članka. Generalno gledano, on nije stvarno testiran na ovom turniru. Četiri, pet sati protiv Novaka... To je veliko pitanje. Ali znam da je igrač koji vremenom podiže formu i želju, a to je zaista fenomenalna stvar kod Nadala. Zato mislim da će finale biti uzbudljivo - rekao je Pet Keš.

Australijanac nije propustio priliku da pomene i Rodžera Federera.

- Za njega je veoma važno da bude gore, ne znam da li to ovu dvojicu (Novaka i Rafu) previše zanima. Uostalom, mislim da je zbog rekorda i svega rešio da igra u kontinuitetu i da bude spreman za Vimbldon - dodao je bivši teniski as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.