UZ NJEGA ĆE MU TITULA BITI NA DOHVAT RUKE: Đokovića će u finalu Australijan opena podržati slavni fudbaler!
Novak Đoković, Foto: EPA/Lynn Bo Bo

KAKVA PODRŠKA

UZ NJEGA ĆE MU TITULA BITI NA DOHVAT RUKE: Đokovića će u finalu Australijan opena podržati slavni fudbaler!

Đokovića će, osim Srba koji žive u Melburnu, podržati i bivši fudbalski reprezentativac

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković u nedelju će se za svoju sedmu titulu na Australijan openu boriti protiv Rafaela Nadala.

Kako bi mu put do nove stranice teniske istorije bio olakšan, osim Srba koji žive u Melburnu, Đokoviću će podrška biti i jedan slavni fudbaler, piše "Blic".

U pitanju je Dejan Stanković koji u Australiji promoviše svoj kamp "Deki5". Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera iskoristio je priliku i da gleda mečeve na prvom Gren slemu sezone pa će tako biti i u nedelju.

- Čestitam Noletu na plasmanu u sedmo finale Australijan opena. U nedelju stižem u Melburn i sa tribina ću za njega zdušno navijati i pružiti mu podršku u nameri da osvoji rekordnu sedmu titulu. Imao sam veliku sreću da je kamp "Deki5" organizovan u vreme Australijan opena i da sam uživo mogao da gledam takvog šampiona, i to na terenu gde je ispisao istoriju svetskog tenisa. Zaista mi je mnogo drago što je u finalu, on je istinski teniski as, jedan od najboljih sportista svih vremena i ima svu moju podršku - rekao je Dejan Stanković.

Nije krio oduševljenje slavni fudbaler Đokovićevim povratkom na teren posle operacije.

- Moram da kažem da je ovo što Novak radi zaista neverovatno i ja mu se iskreno divim. Kada je prvi put dolazio do titule najboljeg tenisera sveta, to je bio nekako logičan sled događaja i prirodan put u razvoju takvog talenta. Međutim, ovo što je on uspeo da uradi posle povrede i što se na ovakav način vratio na teniski tron i još jednom potvrdio vrhunsku klasu, e to mogu samo vrhunske atlete i veliki ljudi. Želim mu svu sreću u finalu sa Nadalom - zaključio je bivši fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.