ĐOKOVIĆ POSLE ULASKA U FINALE PRIČAO O SINU: Pretvorio se u Spajdermena i rekao mi da moram da pobedim!
Novak Đoković je u finalu Australijan opena, Foto: EPA/Lukas Coch

Malo emocija na Rod Lejver areni

ĐOKOVIĆ POSLE ULASKA U FINALE PRIČAO O SINU: Pretvorio se u Spajdermena i rekao mi da moram da pobedim!

Srpski teniser je ispričao da je pre početka meča razgovarao sa svojim sinom

Objavljeno: 11:43h

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena počistivši sa terena Luku Puja za manje od sat i po vremena igre.

Bila je to igra mačke i miša u polufinalu prvog Gren slema sezone, a najbolji teniser sveta je demonstrirao svoju trenutnu moć i pokazao Nadalu šta ga čeka u finalu.

- Ovo je sigurno jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao na ovom terenu. Sve je funkcionisalo onako kako sam zamislio, pa čak i bolje. Luki je bilo teško, ali je imao odličan turnir iza sebe i želim mu sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Đoković.

Voditelj na terenu legendarni Džim Kurijer je pitao srpskog tenisera da li je njegova porodica gledala ovaj meč na televizoru, a srpski teniser je otkrio šta je radio sa svojim sinom pre meča.

- Moj sin me ne gleda, ide u predškolsko. Pričao sam sa njim 45 minuta pre početka meča i on mi je pričao o Spajdermenu, pravio se da je riba u akvarijumu i svašta nešto. Samo mi je poželeo sreću i rekao da se pobrinem da pobedim. Veliki je blagoslov što sam otac i nema srećnije stvari u mom životu. Sa svojom ženom sam 15 godina i roditelji smo dva mala anđela i za mene je to život - rekao je Đoković.

U finalu se očekuje epski duel, ili kako su engleski komentatori rekli "meč veka" između Đokovića i Nadala. Obojica igraju u brutalno dobroj formi, a Kurijer je podsetio Novaka na njihovo epsko finale iz 2012. kada je Đoković pobedio u 5 setova posle 5 sati i 54 minuta igre.

- Pre svega, definitivno bih kupio kartu za taj meč. Nadam se da će ishod biti isti. Biće drugačije s obzirom na druga pravila i supertajbrejk. To finale iz 2012. godine je jedno od najlepših iskustava u mom životu - poručio je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.