DOKTOR MU NAREDIO: Đoković odugovlačio kad je čuo pitanje o Nadalu, pa dao sjajan odgovor!
Foto: AP

posle plasmana u polufinale

DOKTOR MU NAREDIO: Đoković odugovlačio kad je čuo pitanje o Nadalu, pa dao sjajan odgovor!

Ovde sam i osvojio prvi GS u karijeri. To mi je donelo ogroman rast samopouzdanja za nastavak karijere - rekao je Novak

Objavljeno:

Najbolji reket sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale prvog Gren slema u sezoni posle samo 50 minuta igre. Nišikori je usled povrede butnog mišića morao da preda meč Novaku pri rezultatu 6:1, 4:1.

Nakon triumfa u četvrtfinalu srpski teniser je bio izuzetno raspoložen.

- Ovo je tačno ono što je doktor naredio. Proveo sam dosta vremena na terenu pre dve večeri. Stigao sam do novog polufinala, potrudiću se da budem što spremniji - kazao je Đoković.

Novak ima priliku da osvoji sedmi Australijan open u karijeri.

- To je kombinacija više stvari. Jedan je od najvećih turnira, motiviše i inspiriše kada igrate ovde na startu sezone. Ovde sam i osvojio prvi GS u karijeri. To mi je donelo ogroman rast samopouzdanja za nastavak karijere. Ovo je 34. put da se Đoković plasirao u polufinale nekog Gren slema, a u borbi za finale će igrati protiv Lukasa Puja, koji je savladao Miloša Raonića sa 3:1. - Biće to velika borba. On igra prvo polufinale ali setimo se pre nekoliko godina meča sa Nadalom u Njujorku. Skinuo je nekoliko velikih skalpova. Ne plaši se velikih mečeva na glavnoj sceni. Ima dosta samopouzdanja neće biti lako.

U drugom polufinalu se sastaju Rafael Nadal i senzacija turnira Stefanos Cicipas. - Stefanos je jedan od predvodnika sledeće generacije. Igra neverovatan tenis na ovom turniru, posebno protiv Rodžera je bio sjajan. Visok kvalitet koji sam video. Ali me nije iznenadio. Posebno kako igra pod pritiskom, nije lako igrati na ovom terenu. Voditelj programa je pitao Novaka da prokomentariše Rafaela Nadala, a prvi reket sveta ja malo odugovlačio prilikom odgovora. - Dobar forhend. Dosta spina. Odličan servis, dobro se kreće. Izuzetan bekhend. Jednostavno je predobar - rekao je uz osmeh i aplauze publike Novak Đoković

Susret protiv Lukasa Puja je na programu u petak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.