MEDIJI VODE HAJKU PROTIV MENE: Đokoviću dozlogrdilo sve, pa je odlučio da otvori dušu u javnosti!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube

PRESTANITE VIŠE!!!

MEDIJI VODE HAJKU PROTIV MENE: Đokoviću dozlogrdilo sve, pa je odlučio da otvori dušu u javnosti!

- Poštujem stav svih igrača i u isto vreme ih pozivam da dođu sa mnom da razgovaraju

Objavljeno:

Predsednik Saveta igrača Novak Đoković našao se na udaru Federera, Nadala, Vavrinke i Rafinog trenera Karlosa Moje, jer je navodno za smenu prvog čoveka ATP Krisa Kermoda.

- Ne znam zašto se priča o tome da sam ja protiv Krisa. Moja najveća briga u ovom trenutku je da od nekog predstavnika Saveta igrača cure informacije, i to već dva meseca. Dostavljaju se priče medijima koje nisu 100 odsto tačne, pa ostali teniseri i novinari dobijaju samo jednu stranu priče - rekao je Đoković, a prenosi britanski “Metro”.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: EPA

Novak je dobio priliku da iznese i drugu stranu.

- Proces obnove ugovora sa Krisom ne zavisi samo od tenisera već i od članova odbora organizatora turnira. Glasaće se o tome i na odboru, i na našem savetu. Što se nas tiče, mi ćemo pričati sa što više igrača tokom grend slema, što je za one koji doguraju do završnice turnira prilično teško, ali ćemo to uraditi. Predstoje razgovori i narednih meseci, ima vremena. Čemu žurba? Ne razumem zašto postoji ta hajka u medijima protiv mene i članova Saveta igrača.

Prvi reket planete nije iznosio svoj lični stav o Kermodu.

- To je veoma kompleksan proces. Moramo da uzmemo u obzir mnoge stvari pre nego što izrazimo svoje mišljenje, odnosno glasamo o tome da li želimo da Kris ostane ili da ga neko zameni. Nije to tako jednostavno. Morate da razumete ceo proces, kako je Kris radio, ko je učestvovao u razgovorima sa grend slem turnirima, da li je to uopšte ono o čemu mi želimo da pričamo. Poštujem stav Vavrinke, Moje, svih igrača. I u isto vreme ih pozivam da mi priđu ako im treba neka informacija. Ima vremena da porazgovaramo o svemu - ne shvata Novak zašto je to glavna tema tokom jednog slema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.