JELENA DOKIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Prvo problemi sa štitnom žlezdom, a sada i ovo!
Jelena Dokić, Foto: Printscreen Instagram

DRŽ' SE!

JELENA DOKIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Prvo problemi sa štitnom žlezdom, a sada i ovo!

Bila je jedna od najboljih teniserki, a onda je sve krenulo nizbrdo

Objavljeno:

Bivša srpska i australijska teniserka Jelena Dokić pre tri dana završila je u bolnici, i to hitno.

Zaradila je upalu pluća, pa je hitno morala da bude hospitalizovana, o čemu je obavestila pratioce na društvenim mrežama.

- Poslednja tri dana sam provela u bolnici. Obično ne postavljam ovakve stvari na društvene mreže, ali sam objavila da vidite da sve glamurozne stvari koje vidite na Instagramu nisu stvarnost i ne pokazuju pravu sliku onoga što se događa u našim životima. Važno je pokazati i drugu stranu. Mnogo sam radila, posebno poslednjih nekoliko meseci i nažalost sve to me je sustiglo. Zaradila sam grip i upalu pluća, organizam mi je iscrpljen... zato vam savetujem da odvojite vreme za sebe i svoje zdravlje, kako biste 'napunuli baterije'. Hvala svim doktorima što su poslednjih dana brinuli o meni i pobrinuli se da se svojim aktivnostima vratim što pre - napisala je Jelena Dokić na društvenim mrežama.

Jelena Dokić
Jelena Dokić foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

Bivša teniserka je pre više od godinu dana vodila veliku životnu bitku, pošto se zbog problema sa štitnom žlezdom za kratko vreme ugojila čak 60 kilograma! Nekada je bila najlepša teniserka na WTA turnirima, gde je imala zapažen učinak, odlične rezultate, a onda su krenule da se ređaju nevolje kao na traci. Pored loših partija na terenu, isplivao je na videlo i njen sukob sa ocem Damirom, a onda i problemi sa štitnom žlezdom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.