ĐOKOVIĆ OTKRIO KOJI JE NJEGOV TAJNI NAPITAK: Sam ga sprema i većini deluje gadno, ali pije ga cela njegova porodica
Novak Đoković sa sokom od celera, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Ne vole Srbi to ni u kom obliku

ĐOKOVIĆ OTKRIO KOJI JE NJEGOV TAJNI NAPITAK: Sam ga sprema i većini deluje gadno, ali pije ga cela njegova porodica

Najbolji teniser sveta pije nešto što bi većina ljudi u Srbiji sa gnušanjem odbila

Objavljeno:

Novak Đoković je jutro pred svoj meč protiv Žo-Vilfreda Conge upoznao svoje pratioce i obožavatelje sa svojom jutarnjom rutinom i stvarima koje prvo uradi kako bi imao energiju za predstojeći dan.

Poznato je koliko najbolji igrač sveta vodi računa o tome i šta jede i šta pije, ali i da postoje određene stvari koje su obavezno na njegovom meniju čim se probudi.

- Dobro jutro svima. Ovo je kako ja počinjem dan. Prvo spremim toplu vodu sa limunom i limetom, nekim mineralima, onda idem do svoje omiljene kutije u frižideru, one sa celerom. Potom je ubacim u sokovnik, najbolja stvar za rano jutro i prazan stomak - sok od celera - poručio je Đoković na Instagramu i potom pokazivao kako priprema svoj napitak.

Srpski teniser kaže da većinu saveta dobija od doktora Entonija Vilijamsa i poručio da cela njegova porodica se pridržava toga.

- Pratite doktora Entonija Vilijama, to je odakle dolaze sve informacije, svi ovi minerali i soli koji hrane i čiste vašu jetru. Za više detalja, proverite na internetu. Za mene čini čuda, za moju ženu, decu i sve u našoj okolini. Deca ne mogu da piju čist sok od celera pa dobijaju i krastavac, ali je najbolja stvar ujutru čist sok od celera - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.