ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU: Reiki simboli na novim Novakovim patikama koji govore mnogo!
Foto: AP/Adam Hunger

novine

ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU: Reiki simboli na novim Novakovim patikama koji govore mnogo!

Patika je ključna - istakao je prvi reket sveta

Objavljeno:

Novak Đoković će sa novim patikama igrati na predstojećem ATP turu, a Asiks je predstavio model "Court FF Novak" koje su namenjene specijalno najboljeg tenisera planete.

Poznato je da Srbin na svojim patikama ima simbole.

- Simbole sam imao i na prošlom modelu koji sam nosio i za to postoji razlog. Jedan je moj logo kreiran 2011. godine, ne bih u detalje, ali ima još toga, objašnjenje logotipa i šta predstavlja - istakao je Đoković i dodao:

- Tehnički tim Asiksa je bio veoma ljubazan i prelazili smo sve mislim više od šest meseci da bismo prilagodili sve mom stilu tenisa sa mnogo proklizavanja i brzih promena pravca. Patika je ključna, bilo mi je bitno da bude laka, ali i da u njoj budem stabilan, da imam pravu rotaciju. Balans između toga je bitan - kaže Đoković.

- Jedan od druga dva simbola je ispod leve patike i to je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma sada i ovde, što me podseća da uvek budem svestan tog trenutka, sadašnjosti i da dam sto odsto u onom što radim, što je u ovom slučaju igranje tenisa. Kada ste individualni sportista, nemate na koga da se oslonite - objasnio je Novak Đoković.

Prvi igrač planete je u prvom kolu Australijan opena uspešno prebrodio prepreku i savladao Mičela Krugera, dok će u narednom kolu suprostaviti rekete sa Francuzom Žo Vilfridom Congom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.