NOLE SE UPLAŠIO CONGE?! Ako neko ima savet, čekaću u svlačionici!
Novak Đoković, Foto: EPA/Lukas Coch

STRAH GA JE

NOLE SE UPLAŠIO CONGE?! Ako neko ima savet, čekaću u svlačionici!

Sastali su se u finalu prvog gren slema sezone 2008. godine kada je Đoković osvojio titulu

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković je preslišao Amerikanca Mičela Krugera u prvom kolu Australijan opena.

U narednoj rundi, koja je na programu u četvrtak, Srbinu će biti rival stari znanac Francuz Žo Vilfred Conga. Srpski i francuski teniser su se sastali u finalu prvog gren slema sezone 2008. godine kada je Đoković osvojio premijernu gren slem titulu u karijeri.

- Mislim da reakcija publike dovoljno govori o Congi. Ako neko ima neki pametan savet da mi da za meč sa njim, biću u svlačionici, pa neka dođe i porazgovara s mojim trenerom. Imam neverovatno poštovanje za Žoa - našalio se Novak Đoković na konferenciji za medije.

O prvom meču na ovogodišnjem takmičenju, srpski teniser je izneo pozitivne utiske.

- Igrao sam protiv Krugera prvi put u životu, pa nisam znao šta da očekujem. Probao sam da uradim domaći, ali je sve veoma drugačije kada izađete na teren. Obojica smo bili baš motivisani, mnogo je bilo emocija na terenu. Stvarno sam uživao u ovom duelu - dodao je.

U drugoj polovini 2018. godine, Đoković je napravio neverovatan povratak na prvo mesto ATP liste, pa je novinare zanimalo kada je osetio da je opet onaj stari.

- Verovatno kada sam osvojio Vimbldon. Voleo sam da igram na travi tokom cele karijere. A kako mi je sin bio na ceremoniji proglašenja pobednika, to je bio najlepši trenutak sezone bez ikakve sumnje - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.