MARIJU PRIKAZALI KLIP SA OPROŠTAJNIM PORUKAMA: Đokovićeva je bila posebno emotivna, setio se kako ga je isprašio!
Novak Đoković je bio vrlo emotivan zbog Endija Marija, Foto: Printscreen/Twitter/@AustralianOpen

poplava emocija

MARIJU PRIKAZALI KLIP SA OPROŠTAJNIM PORUKAMA: Đokovićeva je bila posebno emotivna, setio se kako ga je isprašio!

Brojni teniseri i teniserke su snimili video poruke koje su napravljene povodom kraja karijere britanskog tenisera, za koji se još ne zna kada će biti

Objavljeno:

Da li smo gledali poslednji meč Endija Marija u karijeri ili možda na Australijan openu je pitanje od milion dolara, a na koje odgovor i dalje nema ni sam britanski teniser.

To se da jasno zaključiti i iz njegovog obraćanja publici na "Rod Lejver areni" u Melburnu posle poraza od Roberta Bautiste Aguta u 1. kolu Otvorenog prvenstva Australije.

Trostruki Gren slem šampion je u petak najavio da će ove godine završiti karijeru usled ogromnih problema sa kukom i potrošenošću tela, te da bi voleo da se oprosti na Vimbldonu, ali ne isključuje mogućnost i da već u Australiji kaže zbogom tenisu.

Herojski se borio u meču koji bi mogao da mu bude poslednji u karijeri, dao je sve što je imao, vratio se nakon gubitka prva dva seta, ali telo nije izdržalo još napora.

Po završetku meča je dobio stajaće ovacije od preko 9.000 ljudi na tribinama koji su se na neki način opraštali od njega, a poseban momenat je bio kada mu je prikazan takoreći oproštajni klip na video bimu u kome su mu se obratili neki od najboljih igrača i igračica i na neki način se oprostili od njega.

- Imali smo neverovatno putovanje nas dvojica. Igrali smo prvi put jedan protiv drugog kada smo imali 12 godina, ja mislim, u jednom malom mestu u Francuskoj. Razbio si me tada žestoko i ko je mogao da pretpostavi da ćemo imati neverovatne karijere. Hvala ti za to što si davao sve od srca i poslednju kap svoje energije na terenu. Bio si primer i inspiracija za mlađe generacije da igraju tenis kao što si ti igrao. Hvala ti, prijatelju. Sve najbolje - poručio je Novak Đoković u video poruci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.