ĐOKOVIĆ KAO DA SE OPROSTIO OD ENDI MARIJA: Emotivna poruka na Instagramu će potpuno slomiti neutešnog Škota!
Endi Mari i Novak Đoković su drugari od detinjstva, Foto: AP

sećanja

ĐOKOVIĆ KAO DA SE OPROSTIO OD ENDI MARIJA: Emotivna poruka na Instagramu će potpuno slomiti neutešnog Škota!

Bolovi koje oseća su takvi i toliki da je pred sam Australijan open izjavio da bez bola ne može da obuje čarape i patike

Objavljeno:

Endi Mari je pred šokantnim, preranim završetkom karijere. Bolovi koje oseća su takvi i toliki da je pred sam Australijan open izjavio da bez bola ne može da obuje čarape i patike.

Novak Đoković je pred novinarima govorio o tome koliko se saoseća sa svojim velikim rivalom, ali i velikim prijateljem. A potom je, rešio da pošalje poruku 31-godišnjem teniseru iz Škotske.

Endiju Mariju je Novak Đoković je putem Instagrama poslao sledeće:

- Tarbes, Francuska 2001, “Les Petite As”. Prvi put kada smo se sreli i igrali. Nešto mi je još tada govorilo da ćemo imati neverovatno rivalstvo i da ćemo iskusiti međusobne dvoboje na najvećoj sceni u mnogim godinama koji dolaze. Ono što ti sada radiš nije ništa drugo do hrabro i inspirišuće. Kada sam te pre neki dan sreo, nisam mogao da rečima iskažem saosećanje za ono kroz šta prolaziš. Kao sportista, kao kolega teniser i prijatelj, poštujem i potpuno podržavam svaki tvoj pokušaj da se nadmećeš na najvišem nivou, i na Australijan openu i na onome što sledi. A šta god da se desi, uvek ću se rado sećati naših nestvarnih mečeva tokom svih ovih godina. I biću zahvalan za to iskustvo. Endi, veliki zagrljaj od mene. Ostani jak - zaključio je u obraćanju Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.