ĐOKOVIĆ BACIO U REBUS VILANDERA: Šveđanin opet sumnja u Novaka, ali i dalje tvrdi da je favorit za titulu!
Mats Vilander i Novak Đoković, Foto: Profimedia/AP

OPET ON

ĐOKOVIĆ BACIO U REBUS VILANDERA: Šveđanin opet sumnja u Novaka, ali i dalje tvrdi da je favorit za titulu!

Poraz od Španca ne smeta Đokoviću da bude prvi favorti za titulu na Australijan openu

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković sezonu 2019 je počeo porazom u polufinalu Dohe od Roberta Bautiste Aguta.

Međutim, to mu ne smeta da i dalje bude prvi favorit za titulu na Australijan openu, a taj epitet mu je već dodelio Rodžer Federer koji brani pehar.

- Da sam Đoković ne bih se mnogo brinuo oko poraza u Londonu i Parizu. Oni nemaju veze sa ovim turnirom, ovde se igra na pet setova i on je ovde bio šampion šest puta. On se nalazi u novoj situaciji u kojoj gubi finala, a izgubio je i od Bautiste Aguta. Koliko je on u stvari uopšte spreman? Da li se u tom meču radilo o tome da nije odigrao punom snagom? Ipak, on je favorit jer je osvojio Vimbldon i US open - rekao je Mats Vilander za Eurosport.

U Melburnu će, pored Đokovića i Federera, igrati i Endi Mari i Rafael Nadal pa se bivši teniser osvrnuo i na njihove šanse na predstojećem gren slemu.

- Ako Endi Mari bude bio 100 odsto spreman mislim da ćemo imati najneizvesniji muški turnir u poslednjih nekoliko godina. Ako Federer ne bude imao previše fizički naporne duele u prve četiri runde, rekao bih da će biti opasan koliko je bio i prethodnih godina. Što se Nadala tiče, ako on bude spreman, verujem da će ovaj turnir biti stvarno neverovatan. Ta trojica se i dalje drže, a mladi teniseri su u velikom usponu - dodao je Šveđanin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.