NOLE VRATIO ENDIJA U REALNOST: I ona je surova za Škota! Ne bi mi ti priznao taj poen da se igra finale!
Novak Đoković i Endi Mari, Foto: Profimedia

Gledaoci oduševljeni

NOLE VRATIO ENDIJA U REALNOST: I ona je surova za Škota! Ne bi mi ti priznao taj poen da se igra finale!

Veliki rivali, ali i nada sve prijatelji, igrali su trening meč u Melburnu

Objavljeno: 09:51h

Ljubitelji tenisa imali su prilike da ponovo vide jednog naspram drugog Novaka Đokovića i Endija Marija i to posle više od dve godine.

Srpski i britanski teniser odigrali su trening meč u Melburnu na "Margaret Kort" areni i malo je reći da je svetski broj 1 bio dominantan.

Pred velikim brojem znatiželjnika, veliki rivali, ali i prijatelji su odigrali susret bez ikakvog značaja koji im je poslužio kao priprema za prvi Gren slem sezone, a Novak je slavio 6:1, 4:1.

Bilo je tu na momente i ozbiljnog, takmičarskog tenisa, ali i prilike za šalu i smeh, da bi meč bio završen kada im je isteklo vreme koje su imali, pošto su i drugi teniseri čekali na svoj termin da treniraju.

Endi Mari je imao sada prilike da oseti gde se posle skoro celogodišnje pauze nalazi u odnosu na najboljeg na svetu i bio je to surov sudar sa realnošću, pošto ne da je osvojio samo dva gema, nego vrlo retko je dolazio uopšte u priliku da ugrozi Srbina.

Ne uliva mu ovo baš preterano samopouzdanje pre početak Australijan opena.

Jedan od trenutaka koji je nasmejao sve jeste bio i kada je Novak ispravio sudiju koji je pokazao aut, dok je prvi igrač sveta poručio da je dobra lopta i da je poen za Endija, a usledila je i hitra reakcija Britanca.

- Ne bi ti to priznao da je ovo finale - poručio je Škot što je izazvalo salve smeha na tribinama, ali i na terenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.