NIJE LAKO BITI NOLE NA BOŽIĆ: Dok svi slave sa porodicama, najbolji svetski teniser će biti na teškim mukama!
Novak Đoković, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

PODELIO MUKU SA LJUDIMA

NIJE LAKO BITI NOLE NA BOŽIĆ: Dok svi slave sa porodicama, najbolji svetski teniser će biti na teškim mukama!

A, poželeo je svima srećan pravoslavni Božić

Objavljeno: 21:32h

Nije lako biti vrhunski sportista, posebno teniser. U svetu belog sporta, malo koga zanimaju pravoslavni praznici, pa stoga Novak Đoković i ostali pravoslavni teniseri uvek dobrano propate, jer su u većini slučajeva odvojeni od svoje porodice u danima koji ponajviše za porodicu i služe - Božić, Uskrs, slava...

Tako je i ovog Božića, gospodnje 2019. godine, pošto će najbolji svetski teniser, dok mi budemo jeli, pili i sa rodbinom lomili česnicu, gotovo sve vreme biti u avionu kako bi se domogao Australije pred početak još jednog "Ozi" opena, prvog gren slem turnira u godini.

Tim povodom, ali i kako bi svim pravoslavnim vernicima čestitao praznike, oglasio se na Tviteru. Poruka iz koje se jasno vidi da bi radije provodio vreme sa najbližima nego po aerodromima i hotelima.

- Dobar dan svima. Srećan Badnji dan svima koji slave pravoslavni, hrišćanski Božić. Ja se spremam za put za Australiju, provešću veći deo božićnog dana u avionu. Bar sam proveo Badnje veče sa familijom. Svima bih poželeo puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja, prosperiteta i da vas čuvaju Bog i anđeli u svemu što radite. Puno vas volim i sve najbolje - istakao je Nole.

Eto, i to vam je sport... Dok svi slave, Nole će morati da se muči!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.