POBEDIO FEDERERA, PA DOBIO POSAO U BANCI: Neverovatna priča bivšeg tenisera, čuda se nekad zaista dešavaju!
Rodžer Federer, Foto: Reuter/Tony O'Brien

NESTVARNO

POBEDIO FEDERERA, PA DOBIO POSAO U BANCI: Neverovatna priča bivšeg tenisera, čuda se nekad zaista dešavaju!

Ključni detalj u njegovom CV-ju je da je bio da je teniser i da je pobedio slavnog Švajcarca

Objavljeno:

Peruanac Rodolfo Rake je bivši teniser koji radi u banci.

Iako je bio među deset najboljih juniora sveta, nikada nije uspeo da se snađe u teniskom svetu i njegova karijera je kratko trajala, ali se za vreme aktivnih igračkih dana sastao sa Rodžerom Federerom, Masuom i Puertom i sve ih je pobedio.

Posebno je zanimljivo što je na turniru za igrače do 18 godina u Italiji 1996. godine pobedio slavnog Švajcarca. Nije ni slutio da će mu taj trijumf doneti posao u drugoj branši.

- Kada sam dobio prvi razgovor za posao u jednoj velikoj banci, osoba koja me je intervjuisala mi je pogledala CV i videla da sam pod 'ostalo' naveo da sam bio teniser i da sam pobedio Federera. Ta osoba, koja mi je sada šef, upitala me je da li sam stvarno pobedio Federera, a ja sam joj onda ispričao celu priču. Te 2005. godine Rodžer je bio neprikosnoveni broj jedan u tenisu. Odmah zatim šef mi je poručio: 'Ako si uspeo da pobediš nekog takvog, onda zaslužuješ da ti dam ovu priliku'. Da nisam pobedio Federera, moguće je da sada ne bih bio tu gde jesam - rekao je Rake u intervjuu za "El Comercio".

Peruanski bankar je takođe naveo da Federer nije mnogo promenio stil igre u odnosu na vreme kada su se sastali kao i da je Švajcarac u juniorskim danima gubio živce, lomio rekete i divljao po terenu. Takođe je rekao da bi voleo da se ponovo sretne sa njim iako ne veruje da bi ga se Federer setio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.