ĐOKOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ PESMICOM: I slučajno otkrio veliku novost!
Novak Đoković sa svojim timom peva Božićnu pesmicu, Foto: Printscreen/Twitter/@BasiaID

Potvrđeno je

ĐOKOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ PESMICOM: I slučajno otkrio veliku novost!

Srpski teniser je okupio staru šampionsku ekipu ponovo u svom timu

Objavljeno:

Novak Đoković se trenutno nalazi na pripremama za nastavak sezone, a odatle je odlučio da čestita predstojeće novogodišnje i Božićne praznik pevanjem čuvene pesmice.

On je to učinio zajedno sa svojim stručnim štabom u kome su Marijan Vajda, Fil Gebhard Grič, ali i novi-stari član Miljan Amanović.

Dakle, najbolji teniser sveta je na ovaj način obelodanio povratak još jednog nekadašnjeg člana njegovog tima, pošto Amanović nije bio u ekipi još od kada je Novak raskinuo prethodno saradnju sa Vajdom.

Potom je rešio da ponovo okupi staru ekipu i postepeno su se vraćali, najpre Vajda, pa onda Grič i sada i fizioterapeut Amanović sa kojim je inače i u kumovskim vezama.

Ubrzo je i stigla i zvanična potvrda da se Amanović ponovo priključio timu, i da će putovati sa njim ne pojedine turnire, ali da će se njih dvojica dogovarati na koje.

Novak Đoković i Miljan Amanović na jednom od treninga
Novak Đoković i Miljan Amanović na jednom od treninga foto: Nebojša Mandić

Srpski fizioterapeut je u međuvremenu posle prekida prethodne saradnje sa Đokovićem, bio u stručnom štabu Miloša Raonića, ali je njihova saradnja završena po završetku prethodne sezone.

Ovo verovatno znači da je okončana saradnja sa Ulisesom Badiom koji je u 2018. godini bio fizioterapeut u timu srpskog igrača.

Novaka od 27. do 29. decembra očekuje egzibicioni turnir "Mubadala svetski šampionat" u Abu Dabiju, gde kreće od polufinala. Njegov prvi protivnik biće bolji iz duela Dominika Tima i Karena Kačanova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.