ON JE ĐOKOVIĆEV NASLEDNIK: Bivši Novakov trener otkrio koji igrač ima u sebi ono što ima i Srbin!
Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver

imaju nešto zajedničko

ON JE ĐOKOVIĆEV NASLEDNIK: Bivši Novakov trener otkrio koji igrač ima u sebi ono što ima i Srbin!

Naš najbolji teniser Novak Đoković obeležio je 2018. godinu

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković obeležio je 2018. godinu pošto je sa 22. mesta uspeo da se domogne prve pozicije na ATP listi i sa tog mesta započeće 2019.

Osim Đokovića, uspešnu sezonu imao je i Hrvat Borna Ćorić koji je trenutno 12. na svetu, a kao šlag na tortu 2018 došao je i trofej Dejvis kupa sa reprezentacijom Hrvatske.

Mnogi već vide hrvatskog tenisera kao Đokovićevog naslednika, a te priče podgreva i činjenica da je Ćorićev trener Rikardo Pjati koji je ranije sarađivao i sa Novakom Đokovićem.

- U prošlosti je Borna bio više defanzivan, dok sada malo više diktira igru i svakako je ofanzivniji. Borna ima nešto Noletovo u sebi! Tu mislim na kretanje, poteze, ali i njihove ličnosti. Povezanost između Borne i Novaka nikako nije lažna - rekao je Pjati za "Lekip".

Borna Ćorić
Borna Ćorić foto: EPA/Yoan Valat

Italijanski stručnjak je istakao i jednu Ćorićevu karakteristiku.

- Borna je pun poštovanja, zna tačno šta želi i veoma je lako sarađivati s njim. Sa njim je malo toga isto tokom treninga, uvek se nešto novo pojavljuje, pošto ponekad ne zna da ostvari pun potencijal. Ali, istina je da ima jako dobru polaznu osnovu - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.