BIO JE NA IVICI SUZA: Federerovi navijači izviždali i umalo rasplakali Zvereva posle pobede nad Rodžerom!
Navijači Rodžera Federera, Foto: Reuters

neprijatne scene

BIO JE NA IVICI SUZA: Federerovi navijači izviždali i umalo rasplakali Zvereva posle pobede nad Rodžerom!

Mladi Nemac je ponovio uspeh Borisa Bekera iz 1996. godine

Objavljeno:

Aleksandar Saša Zverev bio je na ivici suza posle pobede nad Rodžerom Federerom i plasmana u finale završnog Mastersa sezone u Londonu.

Razlog za ovakvu scenu bili su glasni zvižduci i negodovanja navijača švajcarskog tenisera u trenucima kada je mladi Nemac davao izjavu.

Pristalice Fedeksa su napravile ovu neprijatnu situaciju zbog jednog momenta u taj-brejku, pri rezultatu 4:4, kada je Zverev prekinuo igru zato što je jednom od skupljača loptica ispala loptica i Nemac je prema pravilima prekinuo poen.

Sudija je to uvažio i dodelio mu novi prvi servis, a ovaj je odservirao as koji mu je pomogao da dođe do pobede, a to je izazvalo glasne i žestoke proteste Federerovih navijača koji su se nastavili i posle meča.

- Pre svega, moram da se izvinim zbog situacije u taj-brejku, dečak je ispustio loptu i prema pravilima sam zaustavio igru. Izvinio sam se Rodžeru na mreži, rekao je da je sve u redu i da je to prema pravilima. Žao mi je što se ovo desilo, nisam hteo da iznerviram nikoga - rekao je vidno potrešeni Zverev.

On je prvi Nemac još od Borisa Bekera 1996. godine koji je stigao do finala završnog Mastersa sezone, a tamo će ga čekati pobednik meča Đoković - Anderson.

- Igrao sam protiv Novaka pre nekoliko dana i nije bilo najbolje po mene. Ne nadam se da će izgubiti, ali u finalu sam i srećan sam što sam ovde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.