FEDERER IZBAČEN U LONDONU: Zverev odigrao zverski i rasplakao Švajcarca! Čeka Noleta u finalu!
Aleksandar Zverev, Foto: AP/Tim Ireland

ZAVRŠNI MASTERS

FEDERER IZBAČEN U LONDONU: Zverev odigrao zverski i rasplakao Švajcarca! Čeka Noleta u finalu!

Iznenađenje se dogodilo u prvom polufinalu završnog Mastersa sezone

Objavljeno:

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedio je Rodžera Federera u polufinalu završnog Mastersa u Londonu i plasirao se u finale.

Nemac je slavio sa 2:0, po setovima 7:5, 7:6. U međusobnim duelima, oba igrača sada imaju po tri pobede. U finalu, Zverev će se sastati sa boljim iz duela Novaka Đokovića i Kevina Andersona.

Počelo je neizvesno u prvom setu. Oba tenisera su sigurno osvajala gemove na svoj servis. Prvi brejk viđen je tek u 12. gemu kada je Zverev brejknuo Federera bez izgubljenog poena.

U drugom setu viđena je velika borba. I Nemac i Švajcarac su bili sigurni na startu. Prvi je do brejka došao Federer u trećem gemu kada je iskoristio treću brejk loptu. Međutim, kada je u narednoj deonici trebalo da prednost materijalizuje, Zverev je vratio brejk za 2:2. Usledila je igra gem za gem pa je konačna odluka pala u taj-brejku.

Bili su sigurni igrači na svom servisu sve do desetog gema. Tada je Zverev napravio mini-brejk i poveo sa 6:4. Uspeo je Federer da spasi jednu meč loptu, ali ne i drugu, pa se u finale završnog Mastersa plasirao nemački teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.