STALA NA KRAJ PRIČAMA KOJE KOLAJU GODINAMA: Jelena Đoković fotografijom zapušila usta zlim jezicima!
Jelena Đoković je objavila zanimljivu fotografiju, Foto: Profimedia

Sve je objašnjeno

STALA NA KRAJ PRIČAMA KOJE KOLAJU GODINAMA: Jelena Đoković fotografijom zapušila usta zlim jezicima!

Dugo se spekuliše i priča po čaršiji da Novakova supruga nije u dobrim odnosima sa njegovim roditeljima

Objavljeno:

Dugo se čaršijom spekuliše i tračari da Jelena Đoković nije u najboljim odnosima sa roditeljima svog supruga, najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Te priče su posebno bile intenzivne tokom perioda krize rezultata i pada u igri srpskog tenisera, a potom i tokom pauze zbog povrede i neuspešnog povratka na teren, sve dok nije otišao na operaciju posle koje je ubrzo uhvatio pravi ritam i formu i počeo da niže pobede i osvaja trofeje.

Jelena je bila okarakterisana od dela javnosti kao jedan od najvećih krivaca za sve što se tada dešava Novaku, a pričale su se i razne priče od toga da uopšte ne priča sa Srđanom i Dijanom Đoković, preko toga da oni nju uopšte ne vole.

Međutim, sada je supruga srpskog tenisera zapušila usta svima koji su tako mislili i pričali i na najbolji način demantovala sve te sumnje.

Ona je objavila zajedničku fotografiju sa Dijanom, Novakovom majkom, kako njih dve zajedno bodre prvog reketa planete na završnom Mastersu sezone u Londonu, a komentar je kratak "najveći navijači".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.