NOLE NAHVALIO RUSA, ALI JE UPLAŠIO SRBIJU: Još se nisam oporavio, ne želim da pričam o tome!
Đoković i Hačanov, Foto: AP

LEPE REČI

NOLE NAHVALIO RUSA, ALI JE UPLAŠIO SRBIJU: Još se nisam oporavio, ne želim da pričam o tome!

Bravo, Đokoviću, tako priča pravi sportista...

Objavljeno: 19:10h

Novak Đoković je poražen u finalu Mastersa u Parizu od Karena Hačanova sa 7:5, 6:4. Ipak, srpski as će od ponedeljka ponovo biti prvi teniser sveta.

- Hvala publici koja je bila sjajna tokom celog turnira. Čestitke Hačanovu na ovom meču je bio sjajan, zaslužio je trofej i želim mu sve najbolje u budućnosti. Zahvalnost organizatorima, ovo je Pariz koji ima veliku tradiciju u ovom sportu - istakao je Srbin.

Novak je igrao bez prepoznatljive energije, jer je dan ranije tri časa morao da se bori sa Federerom, a čak je u jednom momentu morao i da izduva nos između poena, po čemu je jasno da mu nije bilo baš lako da dođe do daha..

- Nažalost nisam se oporavio. Ali, ne želim da pričam o tome, već o Hačanovu koji je igrao dobro tokom cele nedelje i apsolutno je zaslužio pobedu danas - rekao je Nole zabrinuvši sve.

Novinare je zanimalo da li je rezultat u prvom setu, kada je Novak vodio 3:1, mogao da bude presudan za dalji tok. - Da, mogao je. Ali napravio sam nekoliko neiznuđenih grešaka i jednostavno sam igrao loše. Nažalost nisam imao taj neki udarac, koji me je pratio tokom nedelje. To mi je nedostajalo večeras

Podsetimo, Noleta čeka još završni Masters koji je na programu od 11. do 18. novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.