PROBAJ TI DA BUDEŠ STUDENTKINJA ŽIVOTA S 200 EVRA MESEČNO! Hejtuju Jelenu Đoković zbog nove čudne izjave
Jelena Đoković na meti tviteraša, Foto: Reuters

STUDENTKINJA ŽIVOTA??

PROBAJ TI DA BUDEŠ STUDENTKINJA ŽIVOTA S 200 EVRA MESEČNO! Hejtuju Jelenu Đoković zbog nove čudne izjave

Zbog izjava supruge najboljeg srpskog tenisera uvek nastane pometnja na društvenim mrežama

Objavljeno: 12:25h

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog sportiste svih vremena - Novaka Đokovića, šta god da uradi privlači pažnju javnosti i naroda.

Ona sama kao i njena razmišljanja o životu, bavljenje određenim poslom, objave koje ima na društvenim mrežama, sve to izaziva reakciju kod drugih ljudi i maltene niko ne ostaje ravnodušan.

Vrlo često su te reakcije negativne i ona se nađe na udaru vaskolike javnosti iz različitih razloga, pa tako je i sada bilo sa njenom najnovijom objavom na Tviteru.

- Za mene, kao studentkinju života, ostvarenje sna je da u svom gradu ujedinim ljude koji su na istom putu. Što više podržavamo jedni druge, bićemo uspešniji kao pojedinci, kao partneri, kao društvo - napisala je gđa Đoković.

Istog trenutka to je vrlo brzo naišlo na odjek čitave zajednice i to u većem broju slučajeva u negativnom smislu, pa se tako Jelena Đoković našla na prilično udaru "tviteraša".

Iz različitih razloga su je napadali, od priče oko finansijske obezbeđenosti koja joj omogućava da se bavi takvim stvarima u životu jer "ne mora da brine da li će imati šta da da deci sutra da jedu", preko toga da je ona kriva što je Novak krenuo nekim, po njihovom mišljenju "krivim putevima", da ga je ona odvela na puteve reikija i svega ostalog, da bi se na kraju po starom dobrom srpskom običaju završilo na onoj "lako je njoj kad se dobro udala".

Uostalom pročitajte i sami komentare na ovu njemu objavu, a ako imate i vi nešto da kažete to možete učiniti u komentarima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.