VILANDER OPET UZDIŽE ĐOKOVIĆA: On je veliki igrač, jedan od najvećih koga sam ikada gledao!
Mats Vilander, Foto: Reuter/Charles Platiau

ne prestaje da hvali

VILANDER OPET UZDIŽE ĐOKOVIĆA: On je veliki igrač, jedan od najvećih koga sam ikada gledao!

On je rekao da je Novakov period "posta" bio mnogo kraći i sa potpuno jasnim obrazloženjem zašto i kako je do njega došlo

Objavljeno:

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander često je bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, a sada tvrdi da mediji sa Zapada u poslednje dve godine nisu bili fer prema najboljem srpskom teniseru.

Mats Vilander tvrdi da je Đoković mnogo više kritikovan nego Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji su imali duže periode bez osvojenog grend slema, nego Novak.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: Reuters

- Najčudnije u celoj priči je što nismo tako pričali o Federeru, koji je "postio" bez velikog trofeja pet godina ili o Nadalovom misterioznom periodu od nekoliko godina, kada je bio povređen ili nije bio povređen ili možda samo nije igrao dobro - ispalio je Vilander za Sports Ilustrejtid.

Mats Vilander
Mats Vilander foto: AP

On je rekao da je Novakov period "posta" bio mnogo kraći i sa potpuno jasnim obrazloženjem zašto i kako je do njega došlo.

- Novakov put je daleko normalniji i prirodniji, iako smo svi mislili da su Federer i Nadal superljudi. Na kraju, moramo da pogledamo ko izlazi kao pobednik iz cele situacije. Rodžer i kada nije pobeđivao, govorilo se o njegovoj "gracioznosti" u porazu, Nadal se "pokrivao" time što nikada nije pokazivao negativnu emociju kada je gubio. A, Novak? On je veliki igrač, jedan od najvećih koje sam ikada gledao - naglasio je Mats Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.