ISKAZANO POŠTOVANJE: Federer otkrio ko je istetovirao njegove inicijale na nozi
Rodžer Federer, Foto: AP/Andy Wong

IMA NAVIJAČE SVUDA

ISKAZANO POŠTOVANJE: Federer otkrio ko je istetovirao njegove inicijale na nozi

Ima navijače širom sveta

Objavljeno:

Švajcarski teniser Rodžer Federer jedan je od igrača koji su ispisali tenisku istoriju.

Kao takav, ima navijače širom sveta. Neki poštovanje prema njemu iskazuju tako što istetoviraju njegov lik ili inicijale "RF" na različitim delovima tela.

- Da, ne tetoviraju samo na rukama. Navijač iz Srbije je pokazao 'RF' tetovažu na listu. U Buenos Ajresu je momak skinuo majicu i tamo je na stomaku bila tetovaža mog lica. To je baš veliko, ali specifična pojava. Iznenadi me svaki put kada odem na mesta gde tenis nije toliko popularan kao u Evropi ili Sjedinjenim Državama. Kada sam sa svojom fondacijom išao u Etiopiju, prepoznavali su me na ulici - rekao je Švajcarac za portal "Svet tenisa".

On sebe doživlajava kao tenisera, ali mu je pozitivno ludo kada ga 150 navijača u Južnoj Americi dočeka ispred hotela, a prisetio se i kada je počeo da primećuje da ga je uspeh učinio popularnim.

- Ako bih morao da kažem kada sam primetio da mi se život menja, rekao bih da je to posle Vimbldona 2003. godine. Tada su ljudi počeli da me prepoznaju - izjavio je Federer.

Navijači uvek mogu da ga nađu na teniskom terenu, da se fotografišu sa njim i uzmu mu autogram, a ispod pogledajte kakve sve tetovaže imaju poklonici švajcarskog tenisera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.