Sva četiri Gren slema sledeće godine može da osvoji Đoković!
Novak Đoković, Foto: Reuter/Aly Song

VERUJE U NOVAKA

Sva četiri Gren slema sledeće godine može da osvoji Đoković!

Ima sve preduslove da ponovo dominira

Objavljeno:

Nekadašnji broj četiri na ATP listi, a sada teniski analičar Greg Rusedski uveren je da je Novak Đoković blizu da ponovi sjajne sezone iz 2011. i 2015. godine.

Već je jednom Srbin osvajao četiri Gren slema u nizu, ali ne u istoj kalendarskoj godini (2015. i 2016.), ali Britanac smatra da ima sve preduslove da napravi uspeh u 2019. godini.

- On je ozbiljan kandidat da osvoji nove Gren slem titule. Ne bi me iznenadilo da osvoji sva četiri pehara, jer iz meča u meč igra sve bolje i bolje. Kao da mu se ponovo vratila ona smirenost i šampionska aura koju je imao u to vreme kada je bio vlasnik četiri najveća trofeja. Što ste sigurniji u sebe, to vam je lakše da igrate - rekao je Greg Rusedski.

Sezonu 2018 Novak Đoković je počeo na 12. poziciji ATP liste, a krajem maja bio je 22. Potom je došao deo sezone na travi i betonu, osvojio je titule na Vimbldonu, Sinsinatiju, US openu i Šangaju i sada zaostaje samo 215 bodova za vodećim Rafaelom Nadalom koji je povređen. Možda srpski teniser uspe da se domogne i prvog mesta ukoliko se prijavi na neki manji turnir kao što su oni u Bazelu i Beču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.