ZAŠTO SAD ĆUTITE, HEJTERI? Kad je Nole prethodni put bio drugi, unakazili ste ga!
Napisi o Noletu pre dve godine, Foto: Facebook, Filip Plavčić

DOŠLA MACA NA VRATANCA

ZAŠTO SAD ĆUTITE, HEJTERI? Kad je Nole prethodni put bio drugi, unakazili ste ga!

Veoma je ružno napadati momka kad krene po zlu. Doduše, možda ste mu na neki način i pomogli

Objavljeno: 12:32h
Aleksa Radosavljević

Nole, Espreso je oduvek uz tebe. I kad je teško i kad je lepo i kad se plače i kad se slavi...

Došlo je vreme da se opet radujemo tvojim uspesima, opet si drugi na svetu, a pre nešto manje od dve godine, kad si s prvog mesta pao na drugo, sećaš li se kako se naša nacija ophodila prema tebi?

Evo, čisto da podsetimo:

1 / 13 Foto: Facebook

Ukoliko se i dalje niste setili čemu ste se kolektivno smejali, pisali smo vam i tekst o tome pre dve godine.

Dakle, smejali smo se (ne mi u redakciji, nego mi Srbi), iako nije bilo u redu smejati se tuđoj nesreći, posebno pošto se tad nije znalo da je krivac za njegove loše partija teška povreda lakta.

Utrkivali ste se na Fejsu, Instagramu, Tviteru ko će prvi da smisli neku foru za Noleta, pa je tako srpski as završio u stihovima raznih narodnih i zabavnih pesama, u vojnoj vrsti kao drugi, u imenu Tupaka Šakura (2pac), i na drugim, ne preterano laskavim mestima.

Nole slavi pobedu protiv Borne
Nole slavi pobedu protiv Borne foto: Reuter/Aly Song

Kako se sad osećate, autori svih već pomenutih memea? Kako ste se osećali dok je Nole drao Bornu Ćorića (bukvalno mlađeg sebe) sa 2:0 u setovima?

Kako ste se osećali kada ste ovog ponedeljka videli novu ATP listu? Da li vam je bilo bar malo krivo?

Doduše, možda je upravo taj srpski mentalitet, taj inat, proradio u Đokoviću, baš kad je video kako se podsmevate njegovim naporima, njegovim teškim vremenima, te je odlučio da zapne jače nego ikad, pobedi povredu, ode na operaciju, trenira punim intenzitetom, kad god stigne, gde god stigne, s kim god stigne...

Tako da, hejteri, hvala vam što postojite, jer da nema vas, ne bi bilo ni ovolikog užitka u nizu novih uspeha najboljeg srpskog i jednog od najboljih tenisera na svetu.

Nole
Nole foto: AP

Inače, pokušali smo da nađemo bar nekoga ko je "bacio hejt" na Noleta posle nove titule i na društvenim mrežama nismo uspeli. Na našem sajtu pojavilo se par pogrdnih komentara, ali su oni brzo bačeni u zapećak pohvalama.

Nole se vratio, jači nego ikad i samo se čeka da se opet popne na prvo mesto.

A, kada se to desi, mi ćemo da napravimo meme, gde ćete vi hejteri biti pored Tupakove glave, u pesmi Hanke Paldum ili pak u vojnoj vrsti kod Vulina...

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.