PLAČNIM GLASOM SAOPŠTIO NACIJI: Nole želeo da završi karijeru!
Novak Đoković, Foto: Reuters

to bi bila baš velika šteta

PLAČNIM GLASOM SAOPŠTIO NACIJI: Nole želeo da završi karijeru!

Na sreću po njega to na kraju nije učinio i sada ima priliku da ponovo postane najbolji

Objavljeno:

Novak Đoković savladao je Marka Čekinata u trećem kolu turnira u Šangaju, a posle meča istakao je kako mu je fokus do kraja godine povratak na prvo mesto ATP liste.

- Učiniću sve da budem ponovo broj jedan. To je verovatno najveći cilj do kraja sezone - rekao je najbolji srpski teniser posle meča sa Čekinatom za ATP.

Novak je svoju neverovatnu formu dostigao upravo posle poraza od svoje poslednje "žrtve" na Rolan Garosu, a ovo je bio pravi trenutak za revanš.

- Veoma sam zadovoljan zbog načina na koji sam koristio servis na prva dva meča na turniru. To je jako bitno. Hteo sam protiv Čekinata da igram dužu razmenu i bio sam agresivan kada je bilo potrebno. Drugi set mi je bio perfektan i drago mi je kako sam završio meč.

On je zatim dodao kako je posle opracije razmišljao da završi svoju tenisku karijeru.

- Imao sam operaciju i nedeljama nakon toga razmišljao sam da prestanem da se bavim tenisom. Ljudi oko mene bili su šokirani takvom odlukom, ali imao sam podršku porodice, što mi je bilo najbitnije. Otac, majka, Jelena i braća uvek su bili uz mene, pa tako i u toj situaciji - zaključio je Novak.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.